Home PageBlogCum se face o perna decorativa din panza de iuta

Cum se face o perna decorativa din panza de iuta

20 iun. 2014

by

In:Blog

Fara comentarii

Ce mi se pare foarte dragut si laudabil este ca tot mai multe cafenele, ceainarii, locuri cu iz vintage, aleg ca si decor obiecte din materiale biodegradabile cum ar fi panza de iuta, canvasul, sisalul etc. Internetul este plin de idei frumoase si e miunat ca cei mai multi dintre voi ati ales sa decorati cu stil, eleganta dar mai ales „touching”.

Pentru ca weekend-ul bate la usa, m-am gandit sa va incit , sa va indrum, cu cateva idei in realizare unei pernute de decor. Ea s-ar putea sa se faca utila in nenumarate situatii, fie un cadou sau sa va decorati biroul sau pur si simplu sa va decorati un saptiu drag al caminului vostru.

Aveti nevoie de o perna (poate fi una uzata, care nu prea o mai folositi)aproximativ 150 cm panza de iuta – va recomand o panza de iuta deasa de 250 g/mp, un sablon care sa contina mesajul dorit – fontul si grafica va apartine, in functie de ce va place cel mai mult: un stil romantic, un stil brut, vintage etc., un marker pentru contur si umplerea literelor.

perna 2

Dupa ce va realizati tiparul va imprimati cu sablonul/textul cu mesajul construit si apoi umpleti cu atentie conturul literelor.

perna 4 perna3

perna 4

perna 5

Odata terminata partea cu textul, trecem la coaserea panzei in cele 3 laturi, introducem perna si nu ne ramane decat sa coasem si cea de-a patra latura. Perna e gata. A fost super usor. Nu arata groav?

perna 1

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.