Home PageDespre

Despre

Sacosa de iuta are un design si o cromatica de exceptie care poate fi un elegant ambalaj pentru produse alimentare sau produse cosmetice ( sticle de vin/sticle de ulei, produse alimentare traditionale, produse cosmetice bio, diverse alte produse bio), dar poate fi si un special accesoriu vestimentar urban.
Cunoscut sub numele de iută, Corchorus capsularis este o planta tropicala din care se extrage fibra. Împreună cu bumbacul, acestea sunt cel mai frecvent utilizate fibre naturale. Iuta este de asemenea numele de fibra textila extrasa dintr-o altă plantă similare, Corchorus olitorius.
Sacosele de iuta sunt disponibile în diferite forme, culori si dimensiuni. Acestea pot fi personalizate si imprimate cu brand-ul sau logo-ul dvs. Pentru fiecare categorie, veţi găsi dimensiuni standard, dar putem răspunde, de asemenea, si nevoilor specifice de a va crea propriile dvs ambalaje personalizate.
Sacosele din ţesătura de iută sunt reutilizabile şi biodegradabile în câteva luni.
Ambalajele noastre va vor ajuta la prezentarea imaginii dvs , subliniindu-va produsele cu designul lor original. Ele sunt perfect potrivite pentru piaţa de retail şi de comunicare, brand-ul devenind mult mai vizibil.
Exploraţi catalogul sacoselor din iuta si accesoriile specifice, care va vor oferi produselor dvs oportunităţi de vânzare mai bune, pentru ca oferim calitate şi prestigiu, pe un suport de fibra 100% naturala, biodegradabila si un mesaj eco friendly care să răspundă aşteptărilor actuale în ceea ce priveşte ecologia.

Sacosa de iuta si accesoriile din iuta sunt produse într-o manieră eco-friendly avand la baza standarde internationale, de calitate. Susţinem cu tărie protecţia mediului si acesta este motivul pentru care am pus la dispozitia dvs o gamă largă de sacose reciclabile şi reutilizabile, pentru a înlocui pungile de plastic.
Scopul nostru este de a satisface exigentele clientilor nostri, prin încredere, eficienţă, calitate şi servicii excelente. Echipa noastra de profesionisti va fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi sfaturi, să vă ajute în orice întrebare puteţi avea.